Search
Create Event

Monstrosix Corona 2019 - Published By Official Monstrosix

GOR PAJAJARAN BOGOR 27 April 2019 Today
(8 reviews)
Add Review

Event Galleries

About Monstrosix Corona 2019

Monstrosix is an annual event in SMAN 6 Bogor. This event is a masterpiece in order to introduce the student’s creativity to the people that we’re active in improving our creativity in both academic and non academic, which aims to strengthen our passion at learning new things in this globalization era.



Monstrosix stands for “Miracle of The New Stars on Six”. Our Monstrosix’s name for this year is Corona. Corona is a star constellation. Its Latin name means "crown". So, the the...
View More

Term & Conditions

Categories

Reviews - 8

sari lala

aaah ga sabaaar nunggu hari h. semoga dspet tiket gratis

23 April 2019

Jilanputri Andriani

pastinya the cangcuters gue pengen banget nonton mereka dari dulu pastinya seru joged kanan kiri aduh min semoga aku menang amin amin yuhuuuuuu goopps terbaiklah

23 April 2019

Hilman Maulana

yang pastinya gua nunggu The Changcuters dongs, nyerong kanan nyerong kiri ngeRockNRoll bareng kawan" apalagi manggung di bogor woyoo sekaliii udah pasti ngegas cooy......

23 April 2019

Dwi Pribandani

The Changcuters dong, kenapa ? karena menunggu aksi panggung nya yg sangat heboh dan mengguncang jiwa dan raga setiap crowd. ahsiaaaaaapppp

23 April 2019

Arief Zyijan

yang saya tunggu di event Monster Six Corona adalah The Changcuters , biar Bogor bisa serong kanan serongan kiri lagi yuhuuuuuu

Instagram : @ariefzyijan

22 April 2019
View More Reviews

Add Review & Rate it

Please login to add review

Schedules :

Today
  • 27 April 2019
    09:00 - 21:30

Joined Peoples :

octa satria ahmad naufal Arief Zyijan Dwi Pribandani Hilman Maulana +1

Join this Event :

Location / Contacts :

More from this publisher :

Join our online community

Grow your marketing and be happy with your online business